Kontúr szépségház Kozmetika - Masszázs - Körömépítés

Rólunk

Jolántai Adrienn – kozmetikus, elektrokozmetikus

Élete a kozmetika

Adrienn 2009-ben szeretett bele a kozmetika varázsába, és azóta rabul ejtette a szép és egészséges bőr világa. Meggyőződése, hogy a kozmetikus szakma nem csupán foglalkozás, ennél sokkal több: hivatás, művészet és életfelfogás.

Szakképzett elektrokozmetikusként fontosnak tartja az innovatív megoldások és a hagyományos manuális kozmetikai kezelések ötvözését. Véleménye szerint e két terület összehangolása a kulcs: a legtökéletesebb eredmények eléréséhez. Saját kozmetikai stúdióját – a Kontúr Szépségházat – is erre a felfogásra építve indította 2013-ban.

Sokoldalú szakértelmét bizonyítja, hogy dolgozott a 4foryou szalonok oktató kozmetikusaként, valamint jártas az elektrokozmetikai kezelések leginnovatívabb, legmodernebb eljárásaiban, az Ultrahangtól egészen a Rádiófrekvenciás és E-Light kezelésekig. Ezen kívül Tréneri képesítést szerzett a világ egyik vezető orvos-esztétikai gépgyártó vállalatánál, az Izraeli székhelyű Pollogen Ldt-nél, ami egyelőre még kevés szakembernek adatott meg.


Jolántai Szilvia – masszőr

Az érintés szakértője

Okleveles masszőrként sokat tud az érintés erejéről. Vallja, hogy egy kedves szívből jövő érintés nem csak pillanatnyilag, hanem hosszútávon is hatással van az életünkre, s olykor azt soha nem feledjük el. Aki adja, és aki kapja, egyaránt töltődik általa.

A masszázs az érintés olyan fantasztikus, különleges módja, mely ezeken túlmenően felszabadít. Szabadságot ad testnek és léleknek egyaránt. Szilvia szentül hiszi, hogy a masszázs, egy másik ember érintése által, csodákra képes.


Turi Csilla – körömépítő

10 éve dolgozik körömkozmetikusként. Ő az, aki nem csak szimplán kilakkozza a körmöd, hanem kreatívan kitalálja és megalkotja úgy, hogy az igazán hozzád illő legyen.

Mivel csak minőségi alapanyagokat hajlandó használni, így biztos lehetsz benne, hogy tartós, ízléses körmökkel enged csak haza.

Az alapokat biztosító kéz és lábápoló, műkörömépítő szaktudáson túl tudását rendszeres technikai és díszítő továbbképzésekkel tartja naprakészen.